한국의학논문 데이터베이스
행사명 APBMT 2019
기간 2019.08.30 - 2019.09.01
글쓴이 관리자
첨부파일

일 시 : 2019년 8월 30일 ~ 9월 1일

장 소 : 벡스코 컨벤션홀, 부산

홈페이지 :  http://www.icbmt.or.kr/2019/index.html

 

프로그램:

Day 1 
Start time End time  Room A (1F-Main) Room B (1F) Room C (2F) Room D (2F)
9:00 9:30 APBMT&ICBMT 2019 Opening Ceremony    
9:30 10:00 Presidential Symposium
"ASBMT/EBMT/WBMT/APBMT Joint Session"
(9:20 - 11:00)
10:00 10:30
10:30 11:00
11:00 11:40 Plenary Session 1
11:40 12:20 Plenary Session 2
12:30 13:30 Break 12:20 - 12:30 (10min)
Luncheon Symposium (Kyowa Kirin) Luncheon Symposium (Roche) Luncheon Symposium (MSD) Luncheon Symposium (Novartis)
Break 13:10 - 13:30 (20min)
13:30 14:00 Poster Presentation 1
14:00 14:30 APBMT Scientific Session 1
Special Issues in Transplant
- Combined Hematopoietic Stem Cells
and Solid Organ Transplantation
JSHCT-KSBMT Joint Symposium
Precision Medicine for Patients
with Acute Myeloid Leukemia
Education Session 1
Effective Management
of Plasma Cell Dyscrasia
Scientific Session 1
Translational Research
for Immunology (Kor)
14:30 15:00
Break 14:50 - 15:00 (10min)
15:00 15:30 KSEH Sponsored Symposium
Targeting HMGB1
in Inflammation
Case Discussion 1
Pediatric Hematology (Kor)
Who can benefit from Allogeneic HSCT
during Pediatric Leukemia Treatment
in the NGS Era?
15:30 16:00
Break 15:50 - 16:00 (10min)
16:00 16:30 Oral Session 1 Oral Session 2 Scientific Session 2
Haploidentical SCT
in Pediatric Cancer
Controversy on HSCT 1:
What is the best
for Prevention or Relapse
in AML/MDS?
16:30 17:00
Break 16:50 - 17:00 (10min)
17:00 17:30 APBMT Nursing Group (1) Controversy on HSCT 2:
Do we really need Upfront
Autologous Stem Cell Transplantation
in non-Hodgkin Lymphoma?
Oral Session 3 Oral Session 4
17:30 18:00
Day 2 
Start time End time  Room A (1F-Main) Room B (1F) Room C (2F) Room D (2F)
9:00 9:30 APBMT Scientific Session 2:
Asian Perspectives
for Myeloma and Amyloidosis
Education Session 2
What is new for
GVHD Prophylaxis and Treatment?
Scientific Session 3
Myeloid Neoplasms with
Germline Predisposition
Identifying Known and
Novel Germlin Variants
Education Session 3
Update of WHO Classification
for Myeloid and Lymphoid Neoplasms (Kor)
9:30 10:00
Break 14:50 - 15:00 (10min)
10:00 10:30 Education Session 4
Where are we now
in the management
of neuroblastoma?
ISCT-KSBMT Joint Symposium:
Advances in Biology and
Clinical Application
of Cellular Therapy
Scientific Session 4:
Fine Tuning Conditioning
of Hematopoietic SCT for
Malignant Disease (Kor)
10:30 11:00
Break 10:50 - 11:00 (10min)
11:00 11:30 Plenary Session 3:
Treatment of Lymphoma
in the Era of Novel Agents
Scientific Session 5:
New Emerging Target
in HSCT - Microbiome
Case Discussion 2: Adult Hematology (Kor) Best Donor Selection in Second Allogeneic Stem Cell Transplantation in Acute Leukemias
11:30 12:00
12:00 13:00 Break 11:50 - 12:00 (10min)
Luncheon Symposium (Janssen) Luncheon Symposium (Handok) Luncheon Symposium (Amgen) Luncheon Symposium (Sanofi)
Break 12:40 - 13:00 (20min)
13:00 13:30 Poster Presentation 2
13:30 14:00 APBMT Nursing Group (2) Scientific Session 6:
Hematopoietic Stem Cell
Transplantation
in Lymphoma - When and Who?
EBMT-KSBMT Joint Symposium:
For cure of acute
lymphoblastic leukemia
- 'Long and winding road'
Scientific Session 7:
Role of HSCT for
Immune Deficiency and Dysregulation
14:00 14:30
14:30 15:00 APBMT Special Symposium
"For The Best Stem Cell Transplantation"
(14:30-15:20)
Commemorative Symposium:
Celebration of 5000 transplants of KMDP
15:00 15:30 Scientific Session 8:
Introduction of CRISPR to Hematologists (Kor)
Break 15:20 - 15:30 (10min) Break 15:20 - 15:30 (10min)
15:30 16:00 APBMT workshop:
Hematopoietic Stem Cell Transplantation in Asian-Pacific countries / regions
(15:30 - 17:30)
Oral Session 6 Oral Session 7
16:00 16:30
16:30 17:00 Oral Session 5 Scientific Session 9:
Optimization of treatment for patients with severe aplastic anemia'
General Lecture:
(Kor) Something Fun through Beer
17:00 17:30
Day 3
Start time End time  Room A (1F-Main) Room B (1F) Room C (2F) Room D (2F)
7:30 8:00   KSBMT Business Meeting    
8:00 8:30 APBMT Assembly Business Meeting  
8:30 9:00  
9:00 9:30 Plenary Session 4:
How we manage graft failure
Turkey BMT-KSBMT Joint Symposium Special Symposium 1:
Emerging issue of HSCT - Nuclear accident medicine
Nursing Education (Kor)
9:30 10:00
Break 09:50 - 10:00 (10min)
10:00 10:30 APBMT Scientific Session 3:
APBMT cord blood working group symposium
Scientific Session 7:
Epstein-Barr virus and hematologic malignancy
Special Symposium 2:
Advances in management of blood disorder
Break 10:20 - 10:30 (10min)
10:30 11:00 Student/Resident Lecture (Kor)
Break 10:50 - 11:00 (10min)
11:00 11:30 Scientific Session 8:
NGS applications in stem cell transplantation
11:30 12:00
12:00 12:30 Closing ceremoney    

 

 


2019-07-02 오전 1:50:09, 조회수 : 220